[cml_media_alt id='166']Concert[/cml_media_alt] [cml_media_alt id='154']©Maurice Lammerts van Bueren[/cml_media_alt] [cml_media_alt id='153']LeoYara1[/cml_media_alt] [cml_media_alt id='152']EdenStellYaraMeike[/cml_media_alt]

Baltazar Benitez

“Ik ken Geert al meer dan veertig jaar en heb hem zijn eerste gitaar zien bouwen. Daarna zijn zijn gitaren alsmaar maar beter geworden. De gitaren die hij nu bouwt zijn spectaculair, met sonoor klinkende bassen en heldere hoge tonen, een sensationeel goede balans en een unieke projectie. Geert is een van de grote gitaarbouwers van vandaag! Mijn complimenten en ga zo door . . Bravo Geert”

Enno Voorhorst

“Ik ben erg verrast door de kwaliteit, het zijn echte topgitaren met een groot volume, maar daarbij ook met een mooi en elegant geluid. De afwerking is perfect en ook het beste hout is gebruikt. Ik denk dat dit voor jou een buitenkansje kan zijn als je nog een gitaar zoekt.”

Chris Stell, Eden Stell Guitar Duo

“Guitars by Geert van Opstal are amongst the finest I’ve tried. Their tone is both rich sweet and complex. The basses sing like a cello and the upper voices are full of color with a wonderful length to the note allowing the player to explore more artistic possibilities.”

Leonardo Palacios

“Ik vind de gitaren van Geert van Opstal van een zeer hoge kwaliteit. Zijn instrumenten getuigen van een gedegen vakmanschap dat zich uit in een perfecte balans tussen de verschillende registers en een mooie warme toon. Een gewillig instrument voor het creëren van mooie klankkleuren, en dat ook nog prettig in de handen ligt.”

La Gitarra Buena

“Wij zijn niet vaak enthousiast over de aangeboden gitaren maar zeker wél over die van jou. Een erg licht gebouwd instrument dat goed in de hand ligt met een mooi volume en een goede balans en projectie”

The Fellowship of acoustics

‘De eerste indruk bij het spelen van deze gitaar is dat het een grootse klank heeft, rond en luid, rijk en diep, De bassen zijn sterk met die bepaalde diepte en helderheid die alleen te horen is in de allerbeste gitaren. Een kleurrijk palet aan tonen met die typische helderheid, diepte en volume alleen horen in de beste Spaanse gitaren. Het karakter is dan ook spaans, met een breed scala aan ‘kleurvariaties’ in de klank en een indrukwekkend projectie. De gitaar voelt zeer comfortabel en relatief klein, is dat echter niet, ze is een volle maat en van het allerhoogste niveau. Indrukwekkende afwerkingsdetails als Shellak finish.